AirBnb tip in Seoul: Amazing apartment in GangnamOkay, wow... Ik ben verkocht. In de afgelopen jaren heb ik heel wat AirBnb's in Korea van binnen gezien - en deed ik zelfs een poging om er een heuze YouTube serie over te maken - maar zo'n beauty als deze was ik nog niet tegengekomen. 

In het begin van mijn Seoul-avontuur woonde ik in Myeong-Dong en vervolgens bij Hongdae. Ik kwam bijna nooit in Gangnam en vond het daardoor ook niet zo leuk... Totdat ik met mijn vriend ging samenwonen. We woonden slechts 9 minuutjes van Seoul Station vandaan en ik werd compleet verliefd op Gangnam area. Geen wonder dus dat het eerste AirBnb pareltje dat ik met jullie deel in Gangnam staat.

Het apparement bevindt zich vrijwel direct bij Gangnam station waardoor je eigenlijk overal in no time bent. In totaal kun je er met maximaal drie mensen verblijven en heb je alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Oh en natuurlijk een killer view. Prijzen verschillen uiteraard per seizoen. Klik hier om naar de pagina van het appartement op AirBnb te gaan.

Heb jij nog geen AirBnb en maak je via deze link een account aan waar je een verblijf mee boekt? Dan krijg je korting op jouw verblijf en ik ook wanneer ik iets boek! Win-win :)


Een reactie posten

7 Reacties

 1. Dat ziet er indd een mooi appartementje uit. Het uitzicht ziet er ook prachtig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi appartement inderdaad, ook erg veel lichtinval, vind ik zelf altijd erg prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er prachtig uitzien, ik vind zelf een tuin ook wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dit is inderdaad een prachtig appartement. Heerlijk om daar te vertoeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk appartement en wat een lichtinval !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit, ik wist sowieso niet wat ik me zou moeten voorstellen bij een appartement in Seoel. Heel mooi licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat ziet er goed uit. Ook een nette badkamer, veel beter dan in een goshiwon.

  BeantwoordenVerwijderen